Cenaclul Flacăra în Parcul Plumbuita

De miragecj la data May 28, 2009   in Rubrica EVENIMENT

2678806Pentru că din când în când e necesar să reînvii lucruri din trecut, de demult apuse, pentru că din când în când ţi-e dor de ce-ai fost şi de ce-ai trăit cândva, pentru că mai mult decât orice alt lucru a fost un fenomen social de masă, Cenaclul Flacăra se reîntregeşte pentru prima oară în acest an.

Aşadar, dragi bucureşteni şi nu numai, dacă piese precum Totuşi iubirea, Rugă pentru părinţi, Nebun de alb, La o cană cu vin ş.a.m.d. mai reuşesc să vă aducă zâmbetul pe buze sau lacrimi în ochi sau pur şi simplu vă e doar dor de ele şi de ei, sunteţi aşteptaţi luni, 1 iunie, de la ora 19:30, în Parcul Plumbuita din Capitală (Colentina, Str. Dna. Ghica, sector 2).

Şi-au anunţat participarea următorii artişti: Victor Socaciu, Mircea Vintilă, George Nicolescu, Cristian Buică, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Mădălina Amon, Vanghele Gogu, Raul Cârstea, Constantin Neculae, Vasile Mardare, Walter Ghicolescu, Andrei Păunescu şi trupa “Totuşi” (Mihai Napu, Ionel Tănase). Sunteţi aşteptaţi cu toţii!

 

10 comentarii
Trimite un comentariu »

 1. Faina treaba! happy

 2. frumoasa initiativa , felicitari organizatorilor! 8)

 3. Salutare ! Ma gandeam sa iti propun ceva daca se poate. Ce zici de un schimb de bannere ? Un parteneriat ? “O calatorie de o mie de mile incepe cu un pas” (proverb chinezesc)

  Bacau 2009 doreste sa te informeze cat mai corect.Iar primul pas este sa-i convingem pe oameni ca gesturile fiecaruia din noi, chiar si cele mici, conteaza. Astept un raspuns daca se poate pe blog happy Sa ai o zi buna ! http://www.bacau2009.tk

 4. http://adrian-paunescu.blogspot.com/

 5. Pentru ca este la un pas de casa regretatului Romeo Ghiur consider, ca prieten al lui, ca acesta este un concert si in memoria lui Romeo
  http://www.youtube.com/watch?v=IbjUqZJD3l0

 6. [...] idei de pe ziua de azi tara asta traieste din amintiri, n-ati vrea sa stiti ce trafic are articolul asta, nu ma intelegeti gresit mi-s dragi si mega draga o gramada de oameni care vor canta acolo [...]

 7. Tot e Păunescu aşa-ntr-o formă … mediatică.

 8. am fost, am vazut si… am ramas deceptionat!

  Un spatiu impropriu pentru o asemenea manifestare. Artistii trebuiau sa suporte cu stoicism fumul de la micii ce se rumeneau frumos pe gratarele din apropiere; domnul Paunescu trebuia sa linisteasca “zona de criza” alcatuita din tuciurii buclucasi, iar cei ce doreau sa retraiasca momentele de comuniune, sa vibreze, sa se inalte odata cu frumusetea melodiilor trebuiau sa suporte zgomotul si mizeriile verbale ale celor ce gasisera loc bun de propasire a speciei lor, loc bun pentru vanzarea baionetelor din plastic, a bomboanelor agricole etc.

  Imi pare rau pentru dl. Paunescu pentru ca a trebuit sa accepte un astfel de compromis, imi pare rau pentru artistii ce au venit cu inima deschisa a darui tot ce au ei mai bun.

  Cred ca Cenaclul flacara nu va putea renaste din cenusa, pentru ca sunt interesele mult mai mari… sau poate frica lor (a celor ce nu vor sa fim TOTUNA, toti) este prea mare.

  Felicitari, multumesc din suflet si ma inclin cu mare respect in fata tuturor ce au pus sufletul pentru acest eveniment.

 9. Dincolo de aspectele negative enumerate mai sus, Cenaclul Flacara in Plumbuita a fost reusit!

 10. A fost un spectaccol de nota 10+++++++++++++++++++++++…..desi gurile rele spun……Dar gura lumii nu o astupa decat pamantul.Felicitari organizatorilor, participantilor dar si tuturor spectatorilor.Am vrea daca e posibil mai multe spectacole de acest gen.

Comentariul tau :