Folk de vacanţă

De Folkblog la data June 25, 2009   in Rubrica EVENIMENT

A venit, în sfârşit şi vara, începe perioada concediilor, iar noi ne-am gândit că aveţi poate nevoie de câteva recomandări folkistice, de veşti cu întâmplări muzicale din locuri frumoase şi însorite. Prin urmare, dragi cititori, iată cam ce se arată la orizont în următoarea perioadă:

Festivalul de Folk de la Vatra Dornei l-am mai anunţat şi cu altă ocazie, dar ne-am gândit că ar fi bine să vă reamintim de el. Încă nu e târziu să vă hotărâţi şi mai ales dacă locuiţi pe undeva prin apropiere, să fugiţi până acolo pentru un weekend fain, cu muzică folk pe săturate. Detalii despre festival găsiţi aici.

Papa la Şoni

La Vama Veche, Şoni vă pregăteşte, aşa cum îi stă în obicei, pe lângă bucate alese şi fel de fel de surprize muzicale. Pe data de 27 iunie celebra terasă din Vamă îl va avea ca invitat special pe nimeni altul decât mirifikul corifeu Mircea Vintilă. Tot acolo, pe 10 iulie veţi avea ocazia să faceţi stele pătrate împreună cu Alina Manole. Iar în perioada 21-25 iulie, Şoni pregăteşte o nouă ediţie a festivaluluiFolk’N'Vamă”, închinat memoriei lui Nicu Vladimir. Detalii vă vom oferi în curând.

Folk You!

La finalul lunii lui Cuptor sperăm să ne întâlnim cu voi tot în Vamă, la deja celebrul festival Folk You, eveniment de la care niciun adevărat împătimit de muzică folk nu ar trebui să lipseasă. Aflat deja la cea de-a cincea ediţie, Folk You se va desfăşura în perioada 30 iulie-1 august. Detalii privind programul festivalului vă vom oferi de îndată ce le vom obţine.

Tabăra de Folk de la Calafat

Din Vama Veche aţi putea fugi direct pe malul Dunării unde, în perioada 1 - 8 august 2009, se va desfăşura ediţia cu numărul XII a Taberei de Folk de la Calafat. Organizatorii au început pregătirile de ceva timp şi vă putem spune că vă aşteaptă acolo surprize plăcute.

Programul taberei îl vom transmite de îndată ce acesta va fi stabilit şi vom intra şi noi în posesia lui. Până atunci însă, vă putem spune că anul acesta, pe lângă „seniorii” invitaţi în tabără, vor putea să participe şi tineri folkişti câştigători ai unor premii la Festivalurile concurs importante din ţară ((Tg. Jiu, Bucureşti, Alba-Iulia, Brăila, Braşov, Galaţi, Piteşti, etc.). Detalii puteţi afla de aici.

Popularity: 7% [?]

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Salutari tuturor prietenilor care asculta folk. Sunt Alin de la Bistrita. As vrea sa stiu si eu unde pot gasi o cazare la Vama Veche in perioada festivalului de folk. Raman recunoscator pentru toate informatiile si sper sa ne intalnim acolo sa ma revansez. Am reusit azi sa-mi stabilesc cu sefii mei concediul si pe 28 sau 29 iulie o sa plec inspre Vama, si as dori daca se poate sa imi rezerv undeva o cazare.

  2. daca aveti drum prin Delta, la Sfantu Gheorghe:
    03 - 04 iulie - Recital muzica folk Walter Ghicolescu
    10 - 11 iulie - Recital muzica folk Alina Zaharia
    17 - 18 iulie - Recital muzica folk Ovidiu Scridon
    24 - 25 iulie - Recital muzica folk Iulia Gusatu
    31 iulie - 1 august - Recital muzica folk Walter Ghicolescu
    10 - 16 august - Festivalul International de Film Independent „Anonimul”
    Recitaluri: Corul de femei din Sf. Gheorghe, Maria Magdalena Danaila, Cvartetul Nova, Berti Barbera
    21 - 22 august - Recital muzica folk Daniel Fat
    28 - 29 august - Recital muzica folk Walter Ghicolescu

    … cel putin asa scria pe afisul din camping dolphin …

Comentariul tau :