8 august 2009 - Tatiana Stepa - Totuşi iubirea

De Alina Ioana Deac la data August 8, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Am revăzut-o pe scena Folk You acum o săptămână … Cineva spunea atunci: „E probabil ultima oară când o vedem…”. N-am vrut să cred sau cel puţin o parte din mine nu a vrut să creadă asta. Cu puţin timp înainte, văzându-i numele pe lista celor care urmau să cânte pe scena de la Folk You, răsuflasem uşurată. După câteva concerte anulate pe motiv de sănătate, Tatiana Stepa revenea pe scenă, iar asta mi se părea o veste cât se poate de încurajatoare … Nu m-am gândit că ar putea să fie vorba tocmai de concertul ei de adio … Un concert frumos şi o mare de oameni ridicată în picioare, fredonând fiecare refren. Cu doi prieteni şi colegi de breaslă alături, Constantin Neculae (Lae) şi Magda Puskas, Tatiana Stepa şi-a luat de fapt la revedere de la noi.  Şi a făcut-o frumos, cu demnnitate şi o forţă nemaipomenită … astăzi ştiu că efortul ei a fost unul supraomenesc …

Ieri, după aflarea veştii triste, Lae, colegul şi prietenul Tatianei, alături de care a cântat ultima dată în urmă cu exact o săptămână, ne trimitea un cântec … de fapt un testament lăsat de Tatiana posterităţii. „Vă las cântecele mele” ne spune Tatiana în acest testament … Astăzi vrem să vă oferim unul dintre aceste cântece.

Popularity: 17% [?]

  • Share/Bookmark

3 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Fenomenal.

  2. Multumesc pentru postarea clipului. Asa avem posibilitatea sa o mai auzim si sa o vedem si cei care nu au fost prezenti in Vama.

  3. A fost EXTRAORDINARA !din pacate ,asa e la noi :UN OM ESTE APRECIAT ATUNCI CAND NU MAI ESTE !a fost UN OM FORMIDABIL

Comentariul tau :