19 octombrie 2009 - Tatiana Stepa - Bucurie de floare

De Maggie May la data October 19, 2009   in Rubrica PIESA ZILEI

Doamne, cum ninge cu floare / Cum râde trifoiul sub stropi / Poate-n această splendoare / Ai putea, ai putea să mă-ngropi… Iată un cântec de-al Tatianei Stepa de-acum câţiva ani, când sorţii păreau mai chibzuiţi, intuind un colţ de cer senin, îmbătat în splendoare.

Nu de puţine ori mi-au venit în minte chipul şi vocea Tatianei, şi neştiind cum să percep această stare - de graţie ori de ingrată teamă de simţire - am lăsat acest memento să curgă prin mine, pentru ca acum să revină furtunos şi să-mi tulbure zarea.

Vă poftesc, aşadar, să ascultaţi un cântec de-al Tatianei, oarecum altfel, prevestind o fericire brută, asemeni unei ninsori ajunse înainte de vreme. ‘Neaţa tuturor şi daţi-vă măcar un pic de răgaz s-ascultaţi cum ninge cu floare.

Popularity: 4% [?]

  • Share/Bookmark

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Un suflet extraordinar si o voce inegalabila,de ce,TATIANA?iubesc folkul si am iubit-o pe Tatiana din prima clipa cand am ascultat-o!Pacat,prea tanara si cu o voce de aur,plang si copacii fara padure dupa tine,draga noastra!d-zeu a te aiba in paza,suflet bun!Iti vom canta mereu cantecele si ne vom aminti de tine! Superba piesa si versurile si tot ce inseamna TATIANA STEPA …..!!

  2. Da, piesa e splendida si vocea e dumnezeiasca. Atata doar ca ea nu trebuia postata, fiindca inca n-a aparut pe cd. Acesta e in lucru si nu e corect ca melodia sa fie ascultata inainte. Intr-o luna cd-ul va fi pe piata si pe el vor fi piese inedite. Asa ca ar fi cinstit ca pana atunci piesa sa fie stearsa.

Comentariul tau :