Adriana Ausch se întoarce pe scena din Cluj

De Folkblog la data November 11, 2009   in Rubrica EVENIMENT

ausch

Dragi clujeni degustători de folk, se pare că în oraşul nostru evenimentele folkistice se ţin lanţ, lucru care nu poate decât să ne bucure. După cum vă anunţam acum câteva zile la rubrica de Concerte Folk, folkista Adriana Ausch revine în România şi, după ce va concerta la Festivalul Bistriţa Folk, va poposi şi în oraşul nostru, pentru a susţine un concert la Sala Radio. Pentru mai multe detalii, vă prezentăm comunicatul de presă transmis de Radio Cluj:

“Adriana Ausch, folkistă a primei generaţii din România, revine la Cluj-Napoca pentru un spectacol extraordinar: Adriana Ausch şi invitaţii ei, organizat de Radio Cluj miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în sala de concerte din strada Donath 160. În cursul spectacolului, Adriana Ausch va fi acompaniată de Martha Szony, la pian. Printre invitaţii artistei se numără şi cantautorii Adrian Ivaniţchi, Florin Săsărman şi Alexandru Filip, împreună cu Florin Zaharescu, moderatorul de odinioară al spectacolelor Cenaclului Gaudeamus, la înfiinţarea căruia a contribuit şi Adriana Ausch. Intrarea la spectacol este liberă.

Cu această ocazie artista îşi va prezenta albumul Calul albastru, care provoacă sentimente de nostalgie admiratorilor de altădată şi stârnesc emoţie tinerei generaţii. Aceştia au, în sfârşit, ocazia de a o vedea pe Adriana Ausch în concert live la Cluj, pe scenele căruia artista n-a mai cântat de aproape trei decenii. Artista revine în România anul acesta, ca invitată specială a Festivalului concurs pentru tineret Bistriţa Folk, în 21 noiembrie.

Spectacolul va reflecta evoluţia artistică a Adrianei Ausch pe parcursul anilor, întrucât ea va aborda în recitalul ei şi alte genuri interpretative, care speră să fie primite cu entuziasm de publicul clujean. Spectacolul extraordinar Adriana Ausch şi invitaţii ei este organizat în cadrul „Serilor Diligenţei de bizanţ”.

Sponsori: Sara Grand Hotel, Banca Transilvania, Vitrina Advertising şi Pizzeria Mamma Mia.

Parteneri media: TVR Cluj, Cluj Express On-line, Cluj 24 FUN, Monitorul de Cluj, Făclia, Foaia Transilvană şi Folkblog.”

Citiţi şi “Interviu cu Adriana Ausch” realizat de Radio Cluj

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. [...] Adrian Ivaniţchi, Florin Săsărman, Marta Szony, Alexandru Filip, Florin Zaharescu Detalii: aici AKPC_IDS += “12333,”;Popularity: 1% [...]

Comentariul tau :