Lansare album “Cântec pentru prieteni” semnat Tatiana Stepa

De miragecj la data November 25, 2009   in Rubrica LANSĂRI

tatiana_cdMarţi, 15 decembrie 2009, de la ora 18:00, în cadrul ediţiei a XIX-a a festivalului “Om bun”, la iniţiativa unor prieteni ce i-au fost alături până în ultima clipă şi care au ţinut cont de dorinţa ei ca acest album să fie lansat în decembrie, va fi lansat albumul “Cântec pentru prieteni” semnat Tatiana Stepa şi realizat în cea mai grea perioadă a vieţii ei.

Albumul va fi lansat la Casa de discuri Tandem VS şi conţine zece piese, dintre care amintim: Rugă la Marea Neagră (versuri Tatiana Stepa), Femeia de lut (versuri Camelia Radulian), Răsai (versuri Mihai Eminescu), precum şi testamentul muzical al Tatianei, piesa ce dă dealtfel şi titlul albumului, Cântec pentru prieteni (versuri Tatiana Stepa).

Sunteţi aşteptaţi cu toţii să omagiem cum se cuvine un om şi un artist fără de care cu siguranţă muzica folk şi nu numai ar fi fost altfel şi mult mai săracă. Pe scenă vor urca Victor Socaciu & Biroul Executiv, Maria Gheorghiu, Constantin Neculae & Raul Cârstea, precum şi mulţi, mulţi alţii. Biletele se pot procura de la Teatrul Nottara sau trimitând un mail pe adresa : [email protected]. Preţul unui bilet este de 40 de lei.

Şi pentru că oricât aş încerca să scriu ceva pe măsura omului şi artistului Tatiana Stepa, ştiu că nu mi-ar ieşi cum aş vrea, cred eu că cel mai bine e să vă las în compania piesei “Cântec pentru prieteni”, o piesă care spune tot, orice alte vorbe ar fi în plus.


Tatiana Stepa – Cântec pentru prieteni


14 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Frumos din partea prietenilor dar raman surprins, consternat, ca organizatorii – in speta Victor Socaciu – la lansarea ultimelor compozitii ale unicei Tatiana Stepa, regretata, cat si cu ocazia organizarii unei seri omagiale, nu a invitat-o pe cea mai apropiata prietena folkista si colega de grup a Tatianei, MAGDA PUSKAS. Nu o fi ajuns banii onorariilor marilor artisti de folk care sunt invitati in recitaluri la festival – nu e cazul lui Nae si Raul – de nu o fi putand acoperi cheltuielile de transport si cazare a Magdei pentru a fi si aceasta invitata?
    Eu cred ca la un astfel de moment omagial cat si lansarea unui CD cu ultimele compozitii ale Tatianei, era frumos, civilizat, drept si echitabil, ca Victor Socaciu sa o fi invitat si pe Magda Puskas.
    Voi ce parere aveti?
    Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca pe iubita noastra prietena Tatiana Stepa!

  2. Sper ca in aceasta zi sa fie toti cei care au iubit-o pe ´Tatiana Stepa” asa cum ii placea ei,sa -i aduceti un ultim omagiu ,eu voi fi doar cu gandul din pacate,eu vin in tara dar,pe 20 decembrie ,asa ca e prea tarziu,asta este ,va doresc o zi buna si va rog ascultati acest cantec:
    Tatiana Stepa – Luati mi totAsculta mai multe audio Muzica

  3. Tatiana Stepa – Luati mi totAsculta mai multe audio Muzica

  4. 15 decembrie cade marti ,va rog rectificati.Multumesc.

  5. @lee : merci de observatie si scuze pt. greseala .

  6. Ma bucur din suflet ca Tatiana, chiar daca acum canta langa Dumnezeu, nu va lipsi, totusi, nici in acest an, de la Festivalul “Om bun”.Doresc sa multumesc pentru acest lucru organizatorilor care au dorit ca traditia participarii ei la fiecare editie a festivalului sa fie dusa mai departe chiar si dincolo de moarte.Este un lucru minunat pe care dl Victor Socaciu si restul echipei il fac pentru ca noi, cei care am iubit-o si o vom iubi pe Tatiana mereu, nu ne puteam imagina un Festival “Om bun” fara cel mai frumos “om bun” al folk-ului romanesc.

  7. frumos te-ai gandit in dorul tau de tatiana , si ai gasit cuvinte sa multumesti unor oameni minunati , care incearca sa tina aprinsa candela nemuririi.daca le e usor sau le e greu nu stiu , dar o fac si cred ca merita tot respectul pentru asta.

  8. Si eu ma alatur celor de mai sus cu multumirile mele. Desi nu am cunoscut-o personal pe Dna Tatiana Stepa, pentru mine a fost si va ramane un balsam al sufletului. Astept cu emotie sa vin la Om Bun si va rog sa-mi spuneti daca se pot gasi CD-uri cu Dna Tatiana Stepa. Irina Iacob

  9. [...] Lansare album Cantec pentru prieteni semnat Tatiana Stepa | FolkBlog December 9th, 2009 Lansarea albumului Cantec pentru prieteni semnat Tatiana Stepa va fi lansat miercuri 15 decembrie in cadrul festivalului Om Bun. [...] [...]

  10. MUNICARETEM

  11. Cozleanule, cred ca ar trebui sa te intereseze mai putin cancanurile astea. Sunt pentru altii… sau macar nu mai trata lucrurile in spirit de cancan.

  12. tatiana stepa foarte frumos

  13. DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA-I ODIHNEASCA IN PACE SUFLETUL!
    TATIANA STEPA A FOST MAI INAINTE DE TOATE UN OM ;UN OM DEOSEBIT DE SENSIBIL,UN OM CARE A STIUT SA-SI DUCA CRUCEA PE CARE DUMNEZEU IA PUSO PE UMERI. A FOST OMUL CARE A STIUT SA-SI ASCUNDA CU DELICATETE SUFERINTELE SUFLETESTI SI TRUPESTI;PENTRU A NU TRANSMITE SI CELOR DIN JURUL EI SUFERINTA
    A SUFERIT IN TACERE.SUFERINTA A TRANSPUSO INSA IN MUZICA,VERSURILE PE CARE LE-A INTERPRETAT CU MULTA DARUIRE CU MARE PROFESIONALISM.
    TATIANA STEPA A FOST O MARE ARTISTA
    A FOST O STEA ;A MUZICII FOLK;O STEA A ARTEI MUZICALE ROMANESTI.(INEGALABILA;INCONFUNDABILA)
    ACUM PRIN PLECAREA EI LA DOMNUL TATIANA STEPA ESTE O STEA PRINTRE STELE.CE NU A PUTUT FACE IN ACEASTA LUME,SUFLETUL EI O SA FACA ALATURI DE ALTI INGERI IN CERURI.SE UNESC SI CANTA DAND SLAVA LUI DUMNEZEU.
    ASA CUM SE BUCURA DE FIECARE CLIPA PETRECUTA ALATURI DE CEI DRAGI SI SE INTRISTA CAND ACESTIA SUFEREAU DE CEVA,DESI MUTATA DIN LUMEA ACEASTA (DIN VIATA ACEASTA TRECATOARE),TATIANA NU I-A UITAT PE CEI DRAGI .EA SE ROAGA DIN INALTUL CERULUI (UNDE SE AFLA ACUM),PENTRU BUNASTAREA CELOR PE CARE II PURTA MEREU IN SUFLETUL EI MARE.
    FIE CA NOI CEI RAMASI(DEOCAMDATA)PE PAMANT SA FACEM ACELASI LUCRU ………SA NE RUGAM DOMNULUI PENTRU ODIHNA SUFLETULUI ROABEI LUI DUMNEZEU TATIANA.
    DUMNEZEU SA O IERTE!

    P.S.
    MA CULC PE FUNDALUL MELODIILOR INTERPRETATE DE EA ,IAR IN MOMENTELE DE GREA INCERCARE ALE VIETII REASCULT MELODIILE IN (CARE EA A PUS MULT SUFLET SI ……PUTERE )RECAPTAND PUTEREA DE A LUA TOTUL DE LA CAPAT.

    MA CULC PE FUNDALUL MELODIILOR INTERPRETATE DE EA

  14. vreau cintecul tanea tanea

Comentariul tau :