Horia Stoicanu & Friends în Irish&Music Pub

De Alina Ioana Deac la data November 30, 2009   in Rubrica EVENIMENT

horiaDupă cum deja clujenii ar trebui să ştie, în fiecare seară de joi, în oraşul nostru, mai exact în Irish&Music Pub, se întâmplă seri de folk la care sunt invitaţi fel de fel de artişti cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi (dar la fel de valoroşi) ai genului. Săptămâna aceasta „joia de folk” îl va avea ca invitat special pe Horia Stoicanu, un nume important al genului pe care poate nu aţi avut până acum ocazia de a-l vedea/asculta, dar cu siguranţă cunoaşteţi multe dintre versurile şi cântecele compuse de el.

Horia Stoicanu este cunoscut în peisajul muzical românesc mai mult în calitate de compozitor şi textier, multe dintre piesele din repertoriul lui Mircea Vintilă ajunse celebre („Madama de pica”, „Barca”, „Dragostea e o salata” ,„Dintr-o cafea”, „Pe Corso”, etc) fiind semnate de el. Ca interpret e cunoscut în muzica folk pentru piese precum „ In sala pasilor pierduti”, „Ce copil e mama mea”, sau „De ajun” , unele dintre aceastea aţi avut ocazia să le auziţi şi la noi pe site, la rubrica „piesa zilei” . Cei care aţi fost prezenţi la concertul lui Dinu Olăraşu, din acelaşi pub, pe data de 22 octombrie 2009, l-aţi putut vedea pe scenă unde a urcat şi el printre invitaţii serii şi ne-a cântat câteva piese. Joia aceasta, adică pe data de 3 decembrie 2009, veţi avea parte de un întreg recital marca Horia Stoicanu. De asemenea, pentru că este vorba despre unul dintre puţinii reprezentaţii ai gărzii vechi de folkişti care susţine cu adevărat tânărul val, invitaţii săi vor fi artişti tineri pe care cei mai mulţi dintre voi îi cunoaşteţi încă de pe vremea regretatului club Autograf. Astfel că, joi seara, pe scena pub-ului clujean vor mai urca: Florin Toloargă, Mishu Călian, Ionuţ Mangu, Ioan Onişor şi Adrian Sărmăşan.


7 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. deci nu inteleg….
    acesti 5 oameni sunt singuri reprezentanti ai “artisitilor tineri”?? devine obositor sa le citesc numele pe afise si in anunturi
    si da!! i-am ascultat!! frumos canta dar ….

  2. si inca o nelamurire: de ducu hotima se stie daca o sa ajunga pe la vreo seara de joi?

  3. @If : ducu hotima va avea recital in 17 dec. in irish& musuc pub. ai tu alte nume, mai bune ?

  4. [...] cum deja v-am anunţat într-un articol recent, astăzi 3 decembrie 2009, în Irish&Music Pub clujenii vor avea parte de un concert cu Horia [...]

  5. mai intai: happy so happy pt 17 dec!!
    si mai apoi: poate daca as avea de unde sa aflu de numele astea as sti! p.s.: tivodar nu ar fi o idee rea

  6. @If: din pacate, conform organizatorior, Ducu Hotima nu mai poate sustine concertul de pe 17. te vom tine la curent cu viitoarele sale aparitii.
    cat despre numele tinere despre care vorbeam, noi ne refeream la artistii tineri din cluj. ca ar fi bine sa fie chemati si altii, din alte orase, atat la noi cat si in alte parti, asta e cat se poate de adevarat. din pacate, din punctul de vedere al incurajarii tinerilor artisti, situatia in folk nu-i prea roz. de aflat despre ei insa, eu cred ca poti afla de la noi. incercam sa-i promovam pe toti cei despre care aflam si in al caror talent credem.

  7. ok, ok, ok inteleg care e faza cu tinerii artisti!!
    eu sunt suparata! (voce de copil mic)
    dupa zeci de mii de examene speram ca tot omu sa aud vocea omului aluia!! of! no bine!

Comentariul tau :