DragoBertzi la Cinema “Patria”

De Alina Ioana Deac la data February 3, 2010   in Rubrica EVENIMENT

ducuDupă cum vă anunţam şi în rubrica noastră de Concerte Folk, seria spectacolelor muzicale de cinema organizate de Aurel Mitran continuă cu un concert special Ducu Bertzi. Acesta va avea loc la Cinematograful “Patria” din Bucureşti, pe 22 februarie 2010, de la ora 19:30.

Spectacolul va avea loc cu două zile înainte de Dragobete, aşa că artistul pregăteşte un concert special, cu piese de dragoste. „Ce-am făcut în ultimii 30 de ani? Am cântat despre dragoste. Despre dragoste în toate ipostazele ei. Fiecare vers are taina sa, fiecare melodie are povestea ei. E povestea mea şi a ta, a fiecaruia dintre noi” (Ducu Bertzi).

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment vă prezentăm comunicatul de presă primit de la organizatori:

„Ce puteţi vedea pe 22 februarie? Un spectacol unicat! Un spectacol făcut cu drag, de dragoste, din dragoste! Un spectacol numit DragoBertzi!

Va fi o întâlnire inedită între muzica marca Ducu Bertzi şi tradiţia Maramureşului. Vor veni să vă spună „vorbe” noi şi vechi de când lumea şi ceteraşi şi dănţăuşi, sigheţeni de viţă nobilă care împreună cu Ducu şi ceilalţi invitaţi vă vor oferi o seară memorabilă.

Pe 22 Făurar 2010 vă invităm să vedeţi şi să ascultaţi concertul „meşterului făurar” Ducu Bertzi la Cinematograful Patria de la ora 19.30.

Biletele s-au pus în vânzare la Cinema Patria, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Staţia de metrou Unirii 1 şi online la bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si myticket.ro. Pretul unui bilet este de 65 de lei.”

Seria de concerte de felul acesta va continua şi în lunile următoare. Spectacolul „Cântece de şemineu”, semnat Nicu Alifantis, va fi reluat pe data de 19 aprilie 2010. De asemenea, Aurel Mitran ne pregăteşte şi alte surprize muzicale în cinematografele din Capitală. Detalii vă vom oferi de îndată ce acestea ni se vor comunica.

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. [...] Mitran) abia a început. Pe data de 22 februarie 2010, la acelaşi cinematograf Patria, va avea loc un concert cu Ducu Berţi, urmând apoi multe alte surprize despre care vă vom povesti la timpul [...]

  2. F tare!

Comentariul tau :