CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul lui M. Vintilă(update)

De Alina Ioana Deac la data February 6, 2010   in Rubrica CONCURS

UPDATE :

Dragilor şi dragelor, cu chiu cu vai, după îndelungate deliberări, echipa Folkblog a decis câştigătorul primului nostru concurs. Nu ne-a fost uşor deloc, răspunsuri la întrebarea noastră ghiduşă au fost multe şi haioase, fapt care ne-a bucurat şi ne-a înveselit pe toţi. În cele din urmă, fiecare membru al echipei noastre a votat răspunsurile preferate, voturile s-au numărat şi s-a ajuns la un rezultat happy . Primii doi clasaţi, la diferenţă de un singur vot au fost, în ordine, Ştefi şi cristi.s.

La mailul pe care i l-am trimis personal, Stefi ne-a răspuns că, din păcate, nu poate ajunge la concert, cedând astfel premiul următorului clasat. Prin urmare, invitaţia de două persoane la concertul lui Mircea Vintilă din această seara merge la cristi.s .

Se parte, aşadar, că buclucaşa cămaşa de noapte, dacă nu e „pe distinsa Veronica”, atunci, cu siguranţă, „flutura si azi pe Statuia Libertatii ca un insemn al sperantei” laughing .

Aşadar, dragă cristi s, felicitări şi ne vedem diseară în Irish and Music Pub. happy

Câştigă o invitaţie la concertul Mircea Vintilă din Irish & Music Pub!

După cum vă anunţam şi la rubrica noastră de Concerte Folk, clujenii vor avea parte, pe data de 11 februarie 2010 de un concert cu Mircea Vintilă, un artist îndrăgit de mulţi dintre voi, cei care ne citiţi. Şi pentru că ne sunteţi fideli, ne-am gândit că ar fi bine ca, din când în când, să vă răsplătim şi noi cu ceva. happy Prin urmare, vom începe şi o serie de concursuri la care, sperăm noi, se vor înghesui să participe toţi cei care ne citesc.

Începem cu un concurs dedicat clujenilor (sau celor care vor avea drum prin Cluj-Napoca pe data de 11 februarie), dar promitem că, pe viitor, şi cei de prin alte colţuri ale ţării vor avea parte de astfel de provocări.

Aşadar, primul  concurs marca Folkblog, sprijinit de partenerii noştri de la Irish & Music Pub, vă dă ocazia de a câştiga o invitaţie de două persoane la concertul Mircea Vintilă din data de 11 februarie 2010.

Ce calităţi tebuie să îndepliniţi pentru a deveni primul câştigător al unui concurs Folkblog? Trebuie să aveţi un simţ dezvoltat al umorului, să fiţi originali şi inventivi, în aşa fel încât să ne lămuriţi  într-o problemă care nouă nu ne dă pace de ceva vreme hee hee

Întrebarea la care va trebui să ne răspundeţi este următoarea: “Unde-i cămaşa de noapte a Mirunei?” . Noi am tot căutat-o şi n-am dat de urma ei, domnul Vintilă o tot caută şi el la fiecare concert. Poate ştiţi voi să ne răspundeţi.

Premiul nostru va fi câştigat de către cititorul care va da cel mai haios/original răspuns la această întrebare. Răspunsurile vor fi postate sub formă de comentarii la acest articol până pe data de 10 februarie 2010, ora 20:00.

Vă rugăm să ne lăsaţi o adresa de e-mail validă, în câmpul special dedicat acesteia (adresa nu va fi afişată pe site, dar noi avem nevoie de ea pentru a putea contacta câştigătorul).

Câştigătorul concursului va fi anunţat în mod public pe Folkblog.ro şi într-un e-mail trimis personal, până cel târziu în dimineaţa zilei de 11 februarie 2010.

Aşadar, dragelor şi dragilor, aşteptăm cu foarte mare curiozitate răspunsurile voastre! Vă lăsăm aici, nu înainte de tradiţionalul “ne veeedeeeeeem joooooooi!”  happy



29 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. la stefan tivodar acasa

  2. “nu stiu unde e camasa, dar important e ca nu poarta nimic Miruna” laughing

  3. “e pusa in dulap, ca e zi afara si Miruna e la lucru”

  4. Pe distinsa Veronica laughing

  5. A furat’o catzelul Lordului John …

  6. Pai camasa e pe Vintila, pe sub haine, ca e varsta deja si e si frig afara laughing

  7. Pai cred ca e la Vintila…de unde si piesa… ALO,-i a mea!

  8. Senzaţional dar adevărat.Sursele noastre au confirmat că Elodia purta cămaşa Mirunei în noaptea dispariţiei.

  9. Desi nu se specifica in cantec, povestea camasii Mirunei a continuat in felul urmator :Miruna s-a intalnit intr-o zi cu Lulu din Cluj,personajul nostru pitoresc si arhicunoscut si i-a dat-o lui cadou pentru ca i-a cerut-o insistent.Asta s-a intamplat pe vremea cand Lulu era indragostit de Miruna. Lulu a purta-o o vreme dupa care a pus-o undeva bine, intr-un loc numai de el stiut.Dar pentru ca Lulul nostru a murit, nu mai avem pe cine intreba unde-i camasa Mirunei, asa ca, aceasta camasa a avut menirea de a ne invalui, pe noi toti poporenii, intr-un sentimentul de mister, lasandu-ne cu buzele umflate.
    Si pentru ca misterul e unul dintre cele mai frumoase sentimente umane, si camasa Mirunei a intrat in istorie si va ramane cea mai frumoasa si misterioasa camasa a vreunei femei.Orice am face, misterul ramane mister

  10. În altă parte în fiecare noapte…alt student, o altă Miruna -aceeaşi rugăminte copilărească, aceeaşi întrebare în zori de zi.

  11. Haşdeu.Căminul 14.

  12. e la mine! big grin

  13. ascunsă într-un munte de cămăşi, trebuie doar să o recunoşti

  14. E folosita drept material didactic pentru “incepatori” impreuna cu melodia care e o adevarata lectie de persuasiune.

  15. [...] fost obligat de doamna derectoare de la Folkblog, care împreună cu tot personalul care deservește această instituție m-a forțat și m-a supus [...]

  16. E la Andries!… A scris pe ea versurile la „o fata prudenta”

  17. E la croitor…e criza, a slabit Miruna si trebuie stramtata laughing

  18. Io nu stiu unde-i camasa ,da’ Miruna ii la mine!

  19. Păi.. cămașa Mirunei e demult la Vintilă..că i-a lăsat-o amintire..Doar că a pus și el o întrebare ghidușă, ca să vadă „Miruna asta o fi lăsat și altor studențași cămăși de noapte..? doar n-are numa una..”
    Și..a lăsat! se vede mai sus..
    De-aia Vintilă plînge pe cămașa ei de noapte..cum „plîng” și alții sau.. au plîns..
    Momentan, cămașa Mirunei e la spălătorie, la Mall, că după atîtea concerte..cred și io că mai trebuie spălată din „gînd în gînd”..doar e plină de „substanțe lacrimogene”.. winking

  20. a ramas in Brasov.. la Sala Sporturilor! concertul de gala al operei Brasov!! cand am venit inapoi la cluj.. am luat camasa cu mine.. poate – poate ma intalnesc cu Mircea Vintila sa ii inapoiez personal camasa Mirunei big grin .. asa ca dati o raita prin hasdeu caminul 8 big grin

  21. [...] că se apropie cu viteza luminii concertul lui Mircea Vintilă în Irish&Music Pub, Șefa de la Folkblog vrea să te trimită pe tine și pe încă o [...]

  22. a furat-o Fanel dupa ce a murit Maria in semn de razbunare

  23. A fost odata ca niciodata…
    Ca daca n-ar fi fost…nu s-ar fi intamplat
    Un “Fat frumos” prin “Hanul lui Manuc”
    “Crezul meu” spunea el… se numeste “Miruna”
    Si camasa de noapte… (era din import, v-am spus?)
    La “Lordul John” in “Strada Popa Nan”…
    Si camasa de noapte…
    Pe Strada Pavlov..printre soapte…
    Si camasa de noapte…
    Cu palarie de paie cu panglica mov…
    Si camasa de noapte…
    Pe strada Mosilor..si in Obor
    Si camasa de noapte…
    Cu “Noros Cecer” si „Madama de pică”
    Si camasa de noapte…
    Cu “Bade Ioane” si “Cu tine prin New-York”
    Si camasa de noapte…
    “Toti intr-o barca” si o adevarata “Drama de cartier”
    Si camasa de noapte…
    Inca “10 ani” si “Inca 2000 de ani”
    Si camasa de noapte… si “Miruna”
    Vor fi mereu in inimile noastre!

  24. a luat-o madama de pica din gelozie: s-a simtit inselata

  25. se pare ca vintila n-a reusit inca sa se plimbe cu miruna prin new york, asa ca vestita camasa de noapte flutura si azi pe Statuia Libertatii ca un insemn al sperantei…
    “De-asta e America bogata”!
    big grin

  26. În Oser.

  27. [...] la concertul lui Mircea Vintilă, de mâine seară, din acelaşi Irish & Music Pub. Click aici pentru detalii. AKPC_IDS += [...]

  28. wow … cred ca ..este la mine! o aduc la concert!

  29. Lumina difuza a veiozei invaluie camera uitata de timp. Ea isi indreapta incet pasii spre sifonierul elegant din lemn de nuc. Desi anii si-au pus amprenta pe chipul ei si riduri adanci ii brazdeaza fata, ochii ii tradeaza frumusestea de odinioara. Deschise usa dulapului si intinse mana dupa camasa de noapte ponosita, insa atunci se intampla un lucru ciudat. Mana ii alunecase mai mult decat de obicei pe raftul intunecos. Un fior placut ii strabatu tot trupul la atingerea matasoasa a camasii de noapte din vremuri de demult. O lacrima i se ivi in coltul ochilor la amintirea tanarului care-i furase inima in vremea studentiei si care o implora sa-i lase ca ultima amintire acea camasa de noapte.