Iarmaroc Fest 2010

De Simona Cristina Reck la data May 14, 2010   in Rubrica SPECIAL

Anul trecut, în luna mai, a avut loc prima ediţie a Festivalului Iarmaroc în Pădurea Păuleşti, lângă oraşul Ploieşti. Proiectul îşi propunea să reunească, într-un cadru natural şi relaxant, un număr cât mai mare de artişti români şi străini, în faţa unui public iubitor de muzică dar şi alte exprimări artistice precum sculptura sau pictura.

Astfel că în 2009, în decursul a două zile, pe cele opt scene ale festivalului au urcat un număr de 45 de trupe live şi 68 DJ, s-a pictat, s-a desenat şi s-a sculptat. Nu au lipsit nici locurile de joacă: tenis, fotbal sau volei iar participanţii au plecat acasă cu amintiri frumoase dar şi cu suveniruri de la bazarul dedicat creaţiilor hand-made.

Aşa cum era firesc, anul acesta proiectul se extinde, a doua ediţie se va desfăşura în perioada 21-23 mai 2010, în Pădurea Borăneşti de lângă Urziceni, la aproximativ 40 Km de Bucureşti.

Iarmaroc Fest 2010 înseamnă: 270 000 mp în aer liber, 2 nopţi şi 3 zile departe de zgomotul oraşului, 200 de artişti, din care 47 străini, 14 scene muzicale, teatru, film, expoziţii de fotografie, spaţii de joacă şi distracţii, spectacole cu magicieni şi iluzionişti.

Organizatorii au dedicat una dintre cele 14 scene muzicii folk, scenă pe care vor susţine recitaluri: Vasile Şeicaru, Dinu Olăraşu, Fao, Adrian Beznă, Paul Arva, Iulia Guşatu, Sorin Minghiat, Stefan Geraksiev Denvar & Friends, Emeric Imre, Maria Gheorghiu & Radu Graţianu, Eugen Avram, Dan Vană, Pop Augustin, Ţapinarii şi Wargatunes.

De asemenea, timp de o oră – două pe zi, pe aceeaşi scenă vor avea loc sesiuni de open folk unde doritorii talentaţi vor avea posibilitatea de a se exprima în faţa publicului.

Biletele se pot achiziţiona online de pe: bilete.ro , myticket.ro şi eventim.ro sau din magazinele Germanos şi Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, reţeaua de magazine Diverta.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul festivalului.

Comentariul tau :