Folk La Palat

De Folkblog la data September 19, 2010   in Rubrica UN LOC CU FOLK

Odată cu venirea toamnei, reîncep şi serile de folk din localurile de prin toată ţara. În afara celor cu care ne-am obişnuit deja, apar şi locuri noi cu evenimente dedicate acestui gen.

Unul dintre acestea este restaurantul de la Palatul Ghika (Strada Doamna Ghica 5, Bucureşti) o terasă acoperită elegantă, un loc “cu ştaif” unde clienţii sunt primiţi şi trataţi regeşte, ca la palat.

Aici vor avea loc, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, seri de folk ce se doresc mai altfel. Proiectul “Concerte Acoustice Live la Palat” îşi doreşte să scoată folkul din subsoluri şi să-l aducă într-un loc mai elegant.

Ovidiu Scridon, amfitrionul acestor seri, vrea, în primul rand, să dea ocazia de a cânta unor artişti talentaţi care nu sunt des întâlniţi pe marile scene. Seria “concertelor acoustice de La Palat” va începe astfel cu reprezentanţi ai tânărului val de folkişti. Programul primelor astfel de evenimente este următorul:

22 septembrie: Iulia Guşatu şi grupul Cantos
29 septembrie: Tituş Constantin şi Iulia Mitrea
06 octombrie: Ovidiu Scridon
3 octombrie: Fox Studis şi Nicu Zota
20 octombrie: Ovidiu Mihăilescu

Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 lei, iar rezervarile pot fi făcute la  numărul de  telefon 0735.44.44.22. Mai multe detalii despre acest proiect găsiţi pe blog-ul oficial al evenimentului, pentru fotografii din acest local puteţi da un click aici.

PS: Pentru seara de 22 septembrie Folkblog.ro împreună cu Ovidiu Scridon organizează şi un mic concurs dedicat cititorilor noştri. Detalii găsiţi aici.


Comentariul tau :