Premiile Festivalului “Chira Chiralina”, Brăila 2011

De Folkblog la data November 7, 2011   in Rubrica SPECIAL

Duminică 6 noiembrie 2011, s-a încheiat cea de-a şasea ediţie a festivalului de muzică folk “Chira Chiralina” din Brăila.

În cadrul Galei Laureaţilor, au fost desemnaţi câştigătorii concursului de creaţie şi interpretare din acest an. De data acesta, premiile au mers la următorii concurenţi:

  • Trofeul festivalului: Scheck Norbert (Oradea)
  • Premiul I: Cosmin Vaman (Bacău)
  • Premiul II: Trupa Dac’art (Bucureşti)
  • Premiul III: George Covaci (Constanţa)
  • Premiul special al juriului: Alexandra Sidor (Cluj-Napoca)
  • Premiul pentru creaţie: trupa Icarus (Botoşani) pentru piesa “Tu şi toamna”
  • Premiul pentru măiestrie instrumentală: Iustina Gîlea (Trupa Chapeau Bas) – vioară şi Scheck Norbert (Oradea) – chitară.


2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Mai degraba s-ar numi CAMPANIA ELECTORALA A LUI BUNEA STANCU LA PRESEDENTIA CJ BRAILA Chira Chiralina.
    Cred ca si premierea a lasat de dorit, pentru ca acelasi B STANCU si-a bagat putin coada si pe acolo. Daca nu, ma intreb atunci pe ce criterii s-au acordat premiile. Si spun asta pentru ca doar o singura persoana din juriu a avut pregatirea de profil. In opinia mea, e ca si cum la un concurs de Miss ar juriza pacientii de la sectia de Oftalmologie!
    Felicitari pentru spectacol si pentru creatiile si prestatiile interpretilor. Dar maniera si modul de coordonare al festivalului ma DEZGUSTA TOTAL!

  2. Au iesit cu o simpla diploma de “partcipare” (dupa pronuntia marelui expert in muzica, Stancu,”sub ochii” caruia s-a facut cu maaare atentie impartirea)concurenti cu potential si cu melodii care aveau un mesaj frumos, dar a ramas Norbert (iertat sa-mi fie, nu are nici o vina) cu doua melodii absolut stupide.
    Melodii simple, pe niste versuri fara valoare, fara nici un mesaj.
    Si nu a fost suficient. Trebuia sa mai ascultam si discursul profund al dlui.Socaciu prin care a tras un semnal de alarma asupra starii de fapt a natiei romane. Cum ? Simplu: spunand cu nonsalanta ca i-a fost rusine sa-si recunoasca obarsia.
    Grav, de nepermis, tinand cont de statutul de personalitate politica, dar mai ales de mesager folk.

Comentariul tau :