Folk You – Ziua 3

De miragecj la data August 2, 2009   in Rubrica CRONICI

Un ultim salut de la malul Mării Negre, nu ştiu ce aş putea zice mai mult decât un mare Mulţumim frumos, în primul rând organizatorilor, artiştilor şi nu în ultimul rând nouă, publicului, pentru că, de ce să nu recunoaştem, am fost cu toţii senzaţionali.

Staţi pe recepţie, în curând o să vă pregătim o cronică pe măsura festivalului!


10 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. O idee foarte buna cu acest festival de folk!
    Mai ales ca de anul acesta va purta numele marelui motu Pittis care de undeva dintr-un colt de cer ne-a privit si s-a bucurat odata cu noi.
    Ma bucur ca ati reusit sa-i strangeti pe “grei” folkului sau “spuma”.Aceste trei zile au fost minunate. Cu siguranta ca nimeni nu va uita cele 24 de ore petrecute pe nisipul din Vama fredonand “Un continent….”,”Si totusi exista iubire…”,”Vara la tara”.
    Ma bucur foarte mult ca am putut sa o ascult pe Tatiana Stepa.O admir foarte mult,pt vocea ei minunata cu care ne inmoaie inimile si pt taria de care da dovada.II urez din suflet insanatosire grabnica ca sa ne mai poata incanta cu minunata ei voce.Sper sa dainuiesti multi ani de acum inainte:”I love you,FOLK YOU!” pt ca mai ales…Dincolo de orice vama…FOLK YOU!

  2. pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga la folk you anul asta am gasit inregistrari destul de reusite pe site-ul Romania 3-net. happy

  3. [...] Si daca pentru voi in Vama, in uikendul care abia a trecut, A FOST FOLK copii astia faini de la FOLK BLOG nu prea au timp de A FOST. Unii dintre ei sunt in alergare catre TABARA DE FOLK de la Calafat si [...]

  4. nu inteleg de ce se cheama acest festival Florian Pittis?
    pt ca a fost mason?
    pt ca nu a compus niciun cantec?
    pt ca nu a scris nici macar textul vreunui cantec?
    pt ca doar a tradus cantece?
    pt ca tovarasul tuca nu stie nume mari din folk , care au plecat dintre noi, cum ar fi Nicu Vladimir, Valeriu Sterian sau chiar Anda Calugareanu?

    Cum ar fi ca festivalul National de Teatru sa se cheme in loc de I.L.Caragiale, de exemplu Gica Petrescu?

  5. DA, NU INTELEG!!!

  6. @ADEVAR : Folk You se cheama Florian Pittis pentru ca Florian Pittis a avut un rol important in acest festival, inca de la inceput, pentru ca a fost amfitrionul acestui eveniment, pentru ca Radio3net a fost implicat de la bun inceput in organizarea Folk You. Nu are a face nici cu faptul ca a fost mason, nici cu ce a compus sau nu a compus Florian Pittis. Sper ca te-am lamurit si ca acum intelegi.

  7. asta eun festival al publicului nu neaparat al vreunui radio…
    deci tot nu mi se pare firesc

  8. Adevar , Motzu … era adevar ,nu tu … datorita lui Motzu este Folk You .. el e tatal ,el e lumina …

    Cauta adevarul in tine si liber vei fi … pt tine tot Motzu zicea si zice !

    rautatea e normala printre oameni …norocul nostru este ca exista Dumnezeu …

    numai bine! si asteptam intrebari mai inteligente din partea ta data viitoare .

  9. In ce am spus eu e un neadevar? care e acela?
    iar daca tu iti permiti sa te erijezi in judecator si daca tu il consideri pe el tatal si lumina, imi permit si eu sa te intreb tatal cui si lumina cui, caci daca spre norocul nostru exista Dumnezeu, care e intr-adevar Tatal si Lumina Lumii, de ce pui pe un om mai presus decat ii este locul?
    Adevarul e in noi, asa ca poti si sa accepti libertatea de a avea o alta parere, sau nu iti permiti aceasta libertate?
    Apoi aici nu e vb de nici un fel de rautate, ci de realitate obiectiva, caci respect realizarile reale ale artistului si animatorului si omului de cultura care a fost Florian Pittis. Iar pt pactul cu masoneria sper sa il ierte Bunul Dumnezeu.
    oricum intrebarea era retorica si nu cred ca era lipsita de inteligentza, precum iti permitzi sa spui…
    multumesc oricum pt atitudinea si replica ta lipsita de argumente concrete si obiective.
    Ma scuzati ca am intraznit sa expun si alt unghi de vedere decat cel unanim privit de voi…
    Ramaneti cu bine!
    Doamne-ajuta!

  10. @ADEVAR! : Problema ta nu e ca Fest. Folk You se numeste Florian Pittis ci ca Motu a fost mason, nu esti tu sau eu sau oricine altcineva in masura sa-i judece aceasta alegere, buna/rea chiar nu conteaza. Existenta fest. Folk You i se datoreaza intr-o mare masura si din aceasta cauza fest. s-a redenumit!

Comentariul tau :