Ducu Bertzi în Irish & Music Pub

De miragecj la data June 7, 2010   in Rubrica CRONICUŢA CU PERIPEŢII

După o pauză aferentă de folk şi evenimente folk, joi seară am făcut act de prezenţă în clubul clujean Irish & Music Pub, pentru a asista la un concert Ducu Bertzi & Mihai Neniţă. Clubul l-am găsit plin ochi, oameni uşor necunoscuţi mie, dar m-am bucurat văzându-l aşa şi trebuie să recunosc, m-a şi surprins, Clujul încă nu e un oraş pregătit să digere prea multe evenimente în acelaşi timp.

Fără prea multe întârzieri şi multe introduceri, cu un sunet decent de data asta, Ducu Bertzi însoţit de Mihai Neniţă s-a urcat fain frumos pe scenă. Playlistul a fost unul prea familiar mie -- Floare de colţ, În ziua când va fi să vii, Dacă tu, M-am îndrăgostit numai de ea, Visul, Suflet fără chei, Pe Iza pe lângă apă, Iertările (un mulţumesc mai special pentru piesa asta), Pe cine şi câte cărări, De mii de ori sau Şi de-ar fi. După cum se observă, nicio surpriză, se ştie că Bertzi nu impresionează printr-o discografie bogată la nivel cantitativ. Iar în general artiştii, din motive personale, ca să le zic aşa, pe care le înţeleg, dar cu care, evident, nu sunt de acord, cântă doar piese pe care le ştim pe de rost cu toţii.

Evident, din program nu putea lipsi un solo la vioară oferit de Mihai Neniţă, un moment, zic eu, excelent, poate punctul maxim al concertului, muzical vorbind.

Per total, o seară tare faină, iar principalul vinovat pentru reuşita serii a fost publicul foarte prezent şi activ, încă un lucru îmbucurător, mi-ar plăcea să fie aşa şi la artişti mai puţin cunoscuţi, dar poate toate la timpul lor. Vă salut cu respect!

Galerie foto:

Galerie video :

Un comentariu
Trimite un comentariu »

  1. La trei ani si jumatate, copilul meu ii canta multe dintre piese, iar eu il incurajez.
    Il asteptam si la Targu Mures!

Comentariul tau :