“Clinica de Folk” din Le General

De Alina Ioana Deac la data October 17, 2010   in Rubrica UN LOC CU FOLK

"Doctor" Ionuţ Mangu in actiune

Probabil cei mai mulţi dintre cititorii noştri din Cluj-Napoca cunosc pub-ul de pe Eroilor nr.18, un loc în care se ascultă şi se cântă muzici bune de vreo trei ani încoace. În “Le General Café-Pub” mulţi dintre noi am petrecut seri faine, prelungite până spre zori, dar şi după-amieze liniştite lângă o cafea bună şi muzică în surdină.

Pentru iubitorii de folk din Cluj am o veste faină de tot: începând din data de 20 octombrie 2010, sub genericul  sugestiv “Pilula de Folk”, “Le General”-ul va găzdui, în fiecare miercuri, seri organizate special pentru voi. Amfitrionul acestor evenimente va fi Ionuţ Mangu, proaspăt investit cu titlul de “doctor în muzică folk”. happy

Dacă suferiţi de tristeţe, plictiseală, stres, lipsă de chef şi alte asemenea boli grele, domnul doctor Mangu vă aşteaptă la clinica sa din “Le General” unde vă va trata cu ultima descoperire în materie de medicină: “Pilula de Folk”. Acest medicament se administrează săptămânal şi se spune despre el că ar da o stare de bună dispoziţie garantată.

Pentru prima ediţie Ionuţ pregăteşte câteva surprize pe care ar fi bine să nu le rataţi. Tot atunci el ne va dezvălui secretele sale şi felul în care vor decurge serile de folk din “Le General”.

Aşadar, vă aşteptăm miercuri, 20 octombrie 2010, de la ora 20:00 la “Clinica Le General” de pe strada Eroilor numărul 18. Noi sperăm să regăsim acolo atmosfera autografiană de pe vremea când Ionuţ modera seri greu de uitat cu muzică bună şi veselie molipsitoare.

P.S.: Pentru rezervări puteţi suna la numărul de telefon: 0757019315 .

Foto credits:  Sorin Reck


Comentariul tau :