Folk în Port cu Ionuţ Mangu

De Folkblog la data March 9, 2011   in Rubrica UN LOC CU FOLK

Se pare că la Cluj localurile în care se poate cânta şi asculta muzică folk live cel puţin o dată pe săptămână, încep să se înmulţească. Dacă în urmă cu puţină vreme singurul astfel de loc era astăzi „răposatul” Autograf, iată că acum situaţia a început să se schimbe.

Pe lângă deja consacratele Irish&Music Pub şi Le General, un nou local stă acum la dispoziţia degustătorilor de folk din oraşul de la poalele Feleacului.

Este vorba despre ceainăria La Port, un loc fain care încă de la începuturile sale este  gazda unor întâmplări culturale interesante precum seri de poezie, concerte jazz, vernisaje, spectacole de teatru, stand up comedy şi multe altele. Nici concertele folk nu au lipsit de aici, artişti precum Ada Milea, grupul Plus Noi sau Dinu Olăraşu au călcat deja pragul ceainăriei La Port. Iar de curând, sub genericul „Folk în Port cu Ionuţ Mangu şi invitaţii săi” serile de vineri sunt rezervate acestui gen muzical.

Până acum, alături de Ionuţ Mangu, protagonistul acestor seri, au concertat aici Roxana Zăpârţan, Filip Dan Robert, Mirona Pascu şi Claudia Ciobanu. Iar pe viitor vi se pregătesc noi surprize despre care veţi afla din rubrica noastră de Concerte Folk.

Ceainăria La Port este un local cu atmosferă intimă, decorat cu mult gust, în care puteţi savura diferite sortimente de ceaiuri, cafele şi băuturi cu sau fără alcool la preţuri bune. Iar  serile de vineri vă vor aduce bună dispoziţie, muzică de calitate şi tineri talentaţi. Mai mult decât atât, intrarea la aceste evenimente este liberă, sonorizarea bună,  iar concertele încep întotdeauna la ora stabilită (punctualitate cu care nu mulţi organizatori se pot mândri).

Mai multe despre “La Port” puteţi afla de pe blogul oficial al ceainăriei.  Dar ca să vă convingeţi, cel mai bine ar fi să mergeţi pe strada Herman Oberth nr1, ap 13 , unde puteţi vedea cu ochii voştri cum stă treaba.


Comentariul tau :