“Oraşul cu Oameni” în imagini

De admin la data September 8, 2011   in Rubrica GALERIE FOTO, SPECIAL

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc „Tabăra de Artă şi Atitudine Întâmplări în Oraşul cu Oameni” eveniment petrecut la Pensiunea Râşnov, Braşov. Un vis al folkistului Adrian Beznă devenit realitate cu ajutorul colegilor de breaslă, dar şi al unor iubitori de folk împătimiţi care au crezut în ideea sa.

Printre cei prezenţi în tabără s-au numărat artişti precum Doru Stănculescu, Emeric Imre, Grupul Cantos, Vasile Mardare, Florin şi Patricia Tomici, Cezar Petrovici, Cristi Dumitraşcu, Magda Puskas, Fox Studis, Trupa Zări, Daniel Făt, Eugen Avram, Horia Stoicanu, Sorin Minghiat, Ovidiu Mihăilescu, Stefan Denvar Project (Bulgaria), Puiu Creţu, Cătălin Ungureanu, Walter Ghicolescu, Proiectul Tivodar, Cristi Corcioveanu, Mishu Călian, Dan Vană, Bebe Paraschivescu, Nicu Zota, Trupa Icarus sau Grupul Ziurel. Iar cântările au avut loc atât în spaţiul propriu zis al taberei cât şi pe scena amplasată în central oraşului.

Evenimentul a fost transmis în direct cu ajutorul lui Mihai Lojewski, aşa că cei care nu au fost prezenţi în tabără au putut urmări de acasă ce şi cum s-a cântat pe scena de la Râşnov. Dacă însă nu aţi făcut acest lucru, nu-i târziu nici acum. Înregistrările din Oraşul cu Oameni le puteţi urmări aici.

Mai jos vă prezentăm şi povestea în imagini a acestei prime ediţii a taberei de la Râşnov.

Nu în ultimul rând, facem un apel către toţi iubitorii de folk care doresc ca un astfel de eveniment să crească mare şi frumos şi să aibă în viitor parte de cât mai puţine probleme.

În contul RO 24BRDE240SV32553652400 (pe numele Macovei Andreea Maria) se pot face donaţii pentru susţinerea acestui eveniment care, în ciuda întâmplărilor frumoase de la această ediţie, s-a lovit de probleme financiare destul de urâte (în filmările mai sus pomenite veţi afla mai multe despre asta).  Cu ajutorul vostru însă acestea pot fi depăşite, iar la anul lucrurile pot sta cu totul altfel.

Noi credem că ideea merită şi că dacă am pune mână de la mână s-ar putea face multe. Dacă însă nu susţinem astfel de iniţiative, ne rămâne doar alternativa de a înghiţi ceea ce ne oferă “marii organizatori!” de festivaluri care, după cum ni se tot demonstrează, nu prea ţin cont de părerile “dobitocilor” din public.

by Emilia Nicolae


Comentariul tau :